Alt For Rognan - Revyen (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Hvem hadde trodd at revyen Alt for Rognan skulle bli en av norgeshistoriens største revysuksesser?

Opp mot 200 stappfulle hus og neste 90.000 solgte billetter og en ellevill fanklubb forteller alt om suksessen. Alt for Rognan er en revy med spesiell historie; To brødre fikk i oppgave å danne et kompani som var villige til å stille opp og gi alt for Rognan. Utfordringen var å sette opp en revy på Chat Noir i Oslo! Sammen med noen av revy-norges beste folk satte de opp en suksess som gikk for fulle hus på Chat Noir og på revyscener rundt om i landet. Målet var å snu en negativ trend med fraflytting, nedleggelse av arbeidsplasser og dårlig kommuneøkonomi. Prosjektet har lykkes og for alle de som aldri fikk muligheten til å oppleve fenomenet Alt for Rognan live på et teater eller kulturscene rundt om i Norges land.

Opptaket av revyen er gjort i Bodø Kulturhus med publikum i salen.

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 41 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Tom Sterri Skuespillere Frank Nilsen, Håvard Jansen, Knut Harald Hansen, Lars Jansen, Lars Kristian Kristoffersen, Paul Gunnar Jansen, Steinar Johansen, Trond Bakke
Bestillingsnummer BNA3050056 Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser