American Horror Story - Seasons 1 - 3 (UK-import) (DVD)

279,00 27900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager

Sesong 1
Denne første sesongen av serien kretser rundt de tre medlemmene i den lille familien Harmon, og hvordan livene deres arter seg etter at de flytter fra Boston til Los Angeles i et forsøk på å unnslippe en vond fortid. Det gamle huset de flytter inn i virker først som rene drømmehjemmet, men snart blir det klart at bygget skjuler den ene grusomheten verre enn den andre. 

Sesong 2
Beryktede Briarcliff, hjem for psykisk syke kriminelle, styres med jernhånd av den strenge nonnen Jude. Her finnes det ondskap, forbudte lyster og demoner rundt hvert hjørne.

Sesong 3
I tredje sesong av skrekkantologien American Horror Story er det hekser som står i fokus. På Miss Robichaux's Academy bor etterkommere av de beryktede Salem-heksene fra 1830-tallet, og internatskolen ledes av Fiona (Jessica Lange) - også kjent som "the supreme", en mektig heks i besittelse av mange krefter. Blant elevene finner vi Zoe (Taissa Farmiga) som kan gi en mann hjerneblødning ved å ha sex med ham, barnestjernen Madison (Emma Roberts) som kan flytte objekter med tankens kraft, og Nan (Jamie Brewer), en tankelesende jente med Downs syndrom. 

Sesongen veksler mellom nåtid, 1970-tallet og heksejaktene i Salem i 1830-årene. I øvrige roller møter vi kjentfolk som Sarah Paulson, Frances Conroy, Evan Peters, Lily Rabe, Denis O'Hare, Kathy Bates, Angela Bassett, Gabourey Sidibe, Patti LuPone og Stevie Nicks.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Utgitt 2014
Format DVD Sone Sone 2 - Import
Sjanger TV-serie Aldersgrense 18
Undertekster Engelsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Regissør Diverse Regissører
Skuespillere Angela Bassett, Denis O'Hare, Dylan McDermott, Emma Roberts, Evan Peters, Frances Conroy, Jessica Lange, Kathy Bates, Lily Rabe, Sarah Paulson, Taissa Farmiga, Zachary Quinto Bestillingsnummer 5937401000
Serie American Horror Story

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende