American Horror Story - Sesong 1 (DVD)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Lettskremt? Ikke se American Horror Story alene …

Denne første sesongen av serien kretser rundt de tre medlemmene i den lille familien Harmon, og hvordan livene deres arter seg etter at de flytter fra Boston til Los Angeles i et forsøk på å unnslippe en vond fortid. Det gamle huset de flytter inn i virker først som rene drømmehjemmet, men snart blir det klart at bygget skjuler den ene grusomheten verre enn den andre.

Gjennom 12 episoder rulles husets historie og beboernes skjebner opp med vold, sex og psykologisk terror som gjennomgangstemaer. Dette er veldig mye som er skummelt med American Horror Story, men øverst på lista troner nok Jessica Lange som den ubeskrivelig kjipe naboen Constance Langdon - en rolle hun vel fortjent innkasserte en Emmy, en Golden Globe og en Screen Actors Guild Award for.

Den kritikerroste serien er skapt av Ryan Murphy og Brad Falchuk, duoen som sammen står bak også Glee og Nip/Tuck. Med seg har de et fantastisk lag skuespillere bestående av Dylan McDermott, Connie Britton, Taissa Farmiga, Jessica Lange, Evan Peters, Denis O'Hare, Frances Conroy, Alexandra Breckenridge og Jamie Brewer.

Bonusmateriale

  • The Murder House Presented By Eternal Darkness Tours Of Hollywood
  • Behind The Fright
  • Overture To Horror
  • Out Of The Shadows - Meet The House Ghosts
  • Audio Commentary On The Pilot Episode

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie, Skrekk, Thriller
Antall disker 4 Spilletid 8 timer 32 minutter
Aldersgrense 18 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Connie Britton, Denis O'Hare, Dylan McDermott, Evan Peters, Frances Conroy, Jessica Lange, Kate Mara, Lily Rabe, Sarah Paulson, Taissa Farmiga, Zachary Quinto
Bestillingsnummer FP90154820 Serie American Horror Story

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende