Inngår i kampanje

An Education (UK-import) (DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Vi skriver Storbritannia i 1961, og i en alder av 16 står den flittige skoleeleven Jenny (Carey Mulligan, Pride & Prejudice) på terskelen til voksenlivet og videre utdannelse ved universitetet i Oxford. Hun drømmer om en flyktig, Gauloise-parfymert tilværelse, der hun synger med til tonene av Juliette Greco hjemme på pikeværelset. Ungdomstilværelsen er ulidelig kjedelig, og hun kan knapt vente til den er over.

En helt vanlig regnværsdag blir Jennys forutsigbare forstadsliv snudd fullstendig på hodet når en langt eldre beiler dukker opp. David (Peter Sarsgaard, Orphan) er urban og vittig, tar Jenny med storm med løfter om et spennende liv i storbyen og klarer til og med å sjarmere de konservative foreldrene hennes.

Vennene er imponert over Jennys nyvunne, sofistikerte vaner, mens rektoren og engelsklæreren er dypt skuffet over hvordan stjerneeleven deres ser ut til å kaste bort sine betydelige evner. Akkurat når familiens mangeårige drøm om å få sin datter inn på Oxford er innen rekkevidde, er Jenny selv fristet av et helt annet liv. Blir David den som får alt til å rakne?

Oscar-nominerte An Education er basert på memoarene til journalisten Lynn Barber, med manus skrevet av High Fidelity-forfatter Nick Hornby. I andre roller møter vi veteranene Alfred Molina (Frida, Da Vinci-Koden) og Emma Thompson (Love Actually), samt Dominic Cooper (Mamma Mia!) og Rosamund Pike (Surrogates).
Produktfakta
Produksjonsår 2009 Utgitt 2010
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Drama Antall disker 1
Spilletid 1 timer 36 minutter Aldersgrense 11
Undertekster Engelsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic Regissør Lone Scherfig
Skuespillere Alfred Molina, Carey Mulligan, Dominic Cooper, Emma Thompson, Peter Sarsgaard, Rosamund Pike Bestillingsnummer E1E51266
Serie Kvinnelige regissører, Sundance-vinnere
Bonusmateriale
  • Interviews
  • Audio Commentary
  • Deleted Scenes

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende