Andre Omgang (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Hva gjør du når kona di forlanger konebytte for å redde forholdet eller den du elsker ikke husker hvem du er? Når det eneste laget som vinner i livet ditt er nederlaget og alt går på skinner feil vei? Ingenting.

I denne komedien klamrer en far og hans to sønner seg desperat til fotballen når koner og ekskoner, elskerinner og mødre, ekteskap og faenskap tar styringen over livene deres.

Kanskje hadde det vært til å leve med, om ikke det ikke var for at fotballklubben de tre mennene har investert hele sitt følelsesliv i, ikke vinner en eneste kamp og nærmer seg nedrykk.

Likevel fortsetter de tre karene å bruke hver eneste helg på å reise rundt i landet å se Skeid tape. For uansett hvor galt det går på bortebane, er utfordringene på hjemmebane mye, mye verre.

Andre omgang er en komedie om livets mål og selvmål, og om hvordan man klamrer seg til det man har - selv når man ikke har noen ting.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 24 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Hilde Heier Skuespillere Bård Owe, Espen Reboli Bjerke, Hege Schøyen, Iren Reppen, Johannes Joner
Bestillingsnummer 8939-31d0 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser