Änglagård (DVD)

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Med sine sjarmerende skråblikk på det svenske småbylivet gjorde dramakomedien Änglagård braksuksess da den hadde kinopremiere i 1992. Ved hjelp av et uforglemmelig persongalleri, flott musikk og naturskjønne omgivelser tar regissør Colin Nutley et varmt og humoristisk oppgjør med bygdedyrets fordommer.

Den lokale einstøingen som eier gården Änglagård dør. Befolkningen i den trauste lille byen blir både overrasket og forarget når hans ukjente barnebarn dukker opp i begravelsen og krever gården, for Fanny (Helena Bergstrøm) er slett ikke hva naboene er vant til - eller ønsker. En cabaretartist fra Berlin som bor sammen med sin homofile, motorsykkelkjørende kamerat Zac (Richard Wolff)? Nei takk. Det er nok av naboer som ikke legger skjul på sin forakt for det underlige paret, men utseendet som kjent ikke det eneste som teller - og Fanny har dessuten sine egne spørsmål som trenger svar.

Colin Nutley (Under Solen, Sprengeren) har i alt regissert tre Änglagård-filmer, den siste med svensk premiere i 2010. De to første ble hver sett av over en millioner svensker på kino.

Produktfakta

Produksjonsår 1992 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 59 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.77:1 Anamorphic
Regissør Colin Nutley Skuespillere Helena Bergström, Jakob Eklund, Reine Brynolfsson, Rikard Wolff, Sven Wollter, Viveka Seldahl
Bestillingsnummer 800838 Serie Svenske Filmklassikere, Änglagård

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende