Änglagård - Sommeren Etter (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Regissør Colin Nutley tar oss igjen med til Yxared i Västergötland, hvor småbylivet nok en gang byr på utfordringer for de bohemske bestevennene Fanny (Helena Bergstrøm) og Zac (Richard Wolff). Oppfølgeren til publikumssuksessen Änglagård lever opp til forventningene med lun dramatikk og fornøyelig humor.

Når Fanny og Zak vender tilbake til Änglagård etter en lang reise rundt i verden, oppdager de at huset har brent ned. Nabogubben Ivar føler at ulykken var hans skyld, og tilbyr seg å betale for gjenoppbyggingen med pengene han vant i lotto - en gevinst han har holdt skjult for broren Gottfrid. Når sannheten kommer for en dag blir Gottfrid alt annet enn blid, så for å bedre situasjonen tar Ivar med seg Fanny, Zak og broren til New York. Målet med reisen er å finne karenes tredje bror, Sven, men også hjemme i Yxared er det forviklinger å nøste opp i - for hvem er det egentlig som er Fannys pappa?

Colin Nutley (Under Solen, Sprengeren) har i alt regissert tre Änglagård-filmer, den siste med svensk premiere i 2010. De to første ble hver sett av over en millioner svensker på kino.

Produktfakta

Produksjonsår 1995 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dramakomedie
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 17 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.77:1 Anamorphic
Regissør Colin Nutley Skuespillere Ernst Gunther, Helena Bergström, Rikard Wolff, Sven Wollter, Tord Peterson, Viveka Seldahl
Bestillingsnummer 800839 Serie Änglagård
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende