Inngår i kampanje

Annie Hall (DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Woody Allen på sitt beste: Den legendariske amerikanske filmskaperen fikk i 1977 sitt store gjennombrudd med vidunderlige Annie Hall. Allens romantiske komedie ble belønnet med fire Oscar-priser, deriblant for beste film, og ga ham status som en av de ledende intellektuelle filmskaperne.

Alvy Singer (Woody Allen) er en av Manhattens mest geniale komikere, men han sliter med kjærligheten. Bestevennen Rob presenterer Alvy for den forvirrede, sjarmerende nattklubbdanserinnen Annie Hall (Diane Keaton), og plutselig er Alvy forelsket - men saboterer forholdet med sin egen usikkerhet. Annie føler seg tvunget til å forlate ham til fordel for Los Angeles og en ny elsker (Paul Simon). Alvy innser at han kanskje har mistet Annie for alltid, men er likevel klar til å gjøre hva som helst - selv kjøre på Los Angeles' forferdelige motorveier - for å gjenerobre kjærligheten.

I tillegg til Allen, Keaton (for øvrig med en ikonisk garderobe) og Simon møter vi skuespillere som Tony Roberts, Tracey Walter, Shelley Duvall, Carol Kane, Christopher Walken og Colleen Dewhurst.

Produktfakta

Produksjonsår 1977 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 34 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.66:1 Anamorphic
Regissør Woody Allen Skuespillere Carol Kane, Diane Keaton, Shelley Duvall, Tony Roberts, Tracey Walter, Woody Allen
Bestillingsnummer 800802 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også