Another Year (DVD)

59,40 5940 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Den fremste mesteren av britisk realisme, flere ganger Oscar-nominerte Mike Leigh (Hemmeligheter Og Løgner, Happy-Go-Lucky), leverer en av sine beste filmer noensinne. Dramakomedien Another Year er en nyansert, klok og engasjerende film som har mottatt uforbeholden hyllest fra et samlet, internasjonalt kritikerlag.

Leigh har denne gang forflyttet seg fra arbeiderklassen til middelklassen, hvor vi følger det middelaldrende ekteparet Tom og Gerri Hepple gjennom fire årstider. Sammen har paret en voksen sønn, den idealistiske advokaten Joe, som til sin mors store fortvilelse ennå ikke har slått seg til ro - men som etter hvert får oppmerksomhet fra Gerris kollega og nære venninne, Mary. Gjennom møter og små begivenheter skildres livene til den lille familien og menneskene rundt dem, en hverdagslig tilværelse som gjennom Mike Leighs enestående regi forvandles til noe dypt meningsfullt.

Another Year er en levende film om familie, vennskap og aldring, hvor lun humor balanseres med rørende melankoli. I hovedrollene finner vi tre av Leighs personlige favoritter: Tom og Gerri gestaltes av Jim Broadbent ( Harry Potter, The Damned United) og Ruth Sheen (Alt Eller Ingenting, Vera Drake), mens den nevrotiske Mary spilles med bravur av Lesley Manville (Alt Eller Ingenting, Topsy-Turvy).

Bonusmateriale

  • Intervjuer med: Ruth Sheen • Jim Broadbent • Mike Leigh • Lesley Manville

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dramakomedie
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 4 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Mike Leigh Skuespillere Imelda Staunton, Jim Broadbent, Lesley Manning, Ruth Sheen
Bestillingsnummer 803136

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i