Arme Riddere (m/engelske undertekster) (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Vettskremt og blodig våkner Oscar Svendsen med en hagle i hendene. Han befinner seg i det som én gang var en anstendig strippebule ved Svinesund. Rundt ham ligger åtte lik, og foran ham står Kripos-etterforsker Solør og peker på ham med en pistol. For Solør fremstår det klart at Oscar er den skyldige, selv om han hardnakket bedyrer sin uskyld.

Nølende begynner Oscar å fortelle den utrolige historien om fire karer som jobbet sammen på en snodig fabrikk som lager plastikkjuletrær, midt i ingenmannsland. Sammen fikk de tolv rette i tipping og 1.739.361 kroner i fanget. Pengene skulle vise seg å være vanskelig å dele på fire.

Arme Riddere er en spennende, leken og blodig komedie fra produsenten av Fritt Vilt. Filmen er basert på en historie av krimforfatter Jo Nesbø og vi møter en gjeng rufsete karer med felles kriminell bakgrunn: Oscar (Kyrre Hellum), Thor (Mads Ousdal), Billy (Arthur Berning) og Tresko (Andreas Cappelen).

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Actionkomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 26 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Magnus Martens Skuespillere Andreas Cappelen, Arthur Berning, Fridtjov Såheim, Henrik Mestad, Kyrre Hellum, Lena Kristin Ellingsen, Mads Ousdal
Bestillingsnummer MTD5776 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i