Arn - Hele Historien (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Arn Magnusson blir født i år 1150 i Arnas gård i Vestre Gøtaland på Sveriges vestkyst, hvor han vokser opp til å bli en velutdannet ung mann og en dyktig fekter. Arn møter snart Cecilia, hans livslange kjærlighet, men en grusom og maktsyk verden tvinger dem fra hverandre. Cecilia sperres inne i et kloster, mens Arn sendes som tempelridder til Det hellige Land. Der raser en voldsom krig mellom kristne og muslimer. De to kjemper for å overleve, og må underveis konfronteres med det onde og overvinne fysiske påkjennelser. Deres smertefulle separasjon får dem til å tvile på Gud og Guds godhet, men troen på hverandre og troen på at de en dag vil bli gjenforent består. Når Arn returnerer hjem er han tvunget til å kjempe for sin elskede, og det som har blitt hans livsmål: “å vinne freden” og gjøre Sverige til ett rike.

Arn - International Cut
Trilogien om Arn, tidligere delt i to spillefilmer, har i den internasjonale versjonen blitt klippet sammen til en. Denne versjonen er spesiallaget for markedene utenfor Skandinavia, og vises nå for første gang for publikum her hjemme. Historien er smalere og med et høyere tempo, noe som gjør at du vil oppleve en helt ny filmatisert versjon. En film som forteller hele historien.

Arn - Special Edition Cut
Denne spesialklippede versjonen består av en mini-serie der vi får hele historien fortalt i to deler. Hver del er 100 minutter lang og klippet sammenhengende på en måte som aldri før har vært vist.

Bonusmateriale

  • Visuelle effekter
  • Tabber
  • Bak kulissene dokumentarer til begge filmene
  • Ættene
  • Kommentarspor
  • Musikkvideoer

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 4 Spilletid 5 timer 21 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk), DTS (Svensk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Peter Flinth Skuespillere Bibi Andersson, Joakim Nätterqvist, Michael Nyqvist, Milind Soman, Simon Callow, Sofia Helin, Stellan Skarsgård, Vincent Perez
Bestillingsnummer 802903 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i