Arrested Development - Sesong 1 - 4 (UK-import) (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

Familien er en institusjon. Denne familien hører til på en. 

Alltid fornuftige Michael Bluth (Jason Bateman) må overta driften av det skakkjørte Bluth-imperiet når faren hans, den særdeles egenrådige patriarken George senior, havner i fengsel for grov svindel. En jobb som i seg selv virker umulig, men som blir fullstendig håpløs når han i tillegg må hanskes med resten av den ekstremt bortskjemte og dysfunksjonelle familien. 

Den kritikerhyllede kultfavoritten Arrested Development er en av tidenes morsomste TV-serier, overøst med priser (inkludert fem Emmy-statuetter og tre Golden Globes) og elsket dypt og inderlig av en ekstremt dedikert tilhengerskare. Denne boksen samler seriens fire sesonger med et av de vittigste, frekkeste og mest bisarre familieportrettene som noensinne har vært vist på TV. 

Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

Bonusmateriale
  • Audio Commentaries
  • Behind The Scenes - Featurettes
  • Bloopers
  • Deleted Scenes
  • And Much More!
Produktfakta
Produksjonsår 2003 Utgitt 2014
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger TV-serie, Komedie Antall disker 11
Spilletid 27 timer 14 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Engelsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Skuespillere Alia Shawkat, David Cross, Jason Bateman, Jeffrey Tambor, Jessica Walter, Michael Cera, Portia De Rossi, Tony Hale, Will Arnett
Bestillingsnummer 6129301000

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende