Arrietty (UK-import) (DVD)

219,00 21900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Nok en fantastisk animasjonsfilm fra japanske Studio Ghibli, kjent for perler som Chihiro Og Heksene og Min Nabo Totoro.

Under gulvet i et stort og vakkert hus, i en magisk gjengrodd hage, bor den bittelille 14-åringen Arrietta med sine like små foreldre. I huset bor også en gammel dame som er lykkelig uvitende om sine leieboere. Den lille familien lager alt de eier fra ting de har lånt. Vann, mat, strøm og møbler. Bord, stoler og kjøkkenredskaper. De låner bare litt hver gang, så ingen skal legge merke til det. Men å leve skjult er ikke så lett. Derfor er livene deres alltid fulle av fare og spenning.

Én dag flytter den gamle damens hjertesyke barnebarn, Johs, midlertidig inn i huset. Arriettas foreldre har alltid advart henne: Blir man sett av et menneske, må man umiddelbart flytte. Men Arrietta hører ikke etter, og gutten oppdager henne. Det går ikke lang tid før vennskapet mellom Johs og den lille lånerjenta blomstrer.

Nydelige og fantasifulle Arrietty, med norsk tittel Arriettas Hemmelige Verden, er inspirert av Mary Nortons klassiske barnebok Lånerne fra 1952. Regidebutant Hiromasa Yonebayashi ble med Arrietty den yngste Studio Ghibli-regissøren noensinne, mens manus er skrevet av Ghibli-veteran Hayao Miyazaki.

NB: Kun engelske undertekster

Bonusmateriale

  • Storyboards

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Utgitt 2012
Format DVD Sone Sone 2 - Import
Sjanger Familiefilm Antall disker 1
Aldersgrense 7 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Japansk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Hiromasa Yonebayashi Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer OPTD2103 Serie Studio Ghibli
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i