Arthur Og Maltazards Hevn (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Arthur er veldig spent, for ikveld er månedens tredje syklus over og han kan endelig returnere til Minimoyenes land for å gjenforenes med sin kjære Selenia. I landsbyen har Minimoyene forberedt en stor fest til hans ære, og den lille prinsessen har pyntet seg med en kjole av roseblader. Men Arthurs far velger denne lenge etterlengtede dagen til å melde fra at ferien hos bestemor blir forkortet og at de må reise hjem samme dag.

Så, da de er på vei til å forlate huset legger en edderkopp et lite riskorn, med en SOS melding risset inn, i Arthurs hånd. Det er ingen tvil- Selenia er i fare! Arthur trenger ikke å tenke seg om to ganger før han drar for å redde henne. Selv om det betyr at han må improvisere en farefull inngang til minimoyenes land, falle med hodet først inn i Max sin bar, dumpe inn i Kröb sine tropper- den nye tyrannen av de Syv Kongeriker, redde Betameche, slåss med rotter, frosker og hårete edderkopper? Kun for å oppdage at Minimoyenes landsby ikke har sendt han noe rop om hjelp! Hvem kan ha lagt en slik lumsk felle for vår unge helt?

Bonusmateriale

  • Bakomfilm

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Ingen
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Finsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Svensk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Luc Besson Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer 9443-31d0 Serie Arthur og Minimoyene
Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i