Asbjørnsen Og Joh. - I Tykt Og Tynt (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I Tykt Og Tynt er en latterboblende kabaret om vennskap, om det å bli voksen, og om det å gå på en smell. Her får publikum møte et knippe bestevenninner, og et par løse fugler, som alle har sitt å stri med. Vi blir kjent med KK-journalist og livsnyter Cecilie Wiik og hennes (u-)beskjedne planer for sommeren, og den pertentlige Fru Tarestad, som stripper på fest. Vi møter forloveren Liv-Bettan og hennes offer, Turid, i et nesten livsfarlig utdritningslag. Og vi møter venninner som snakker forbi hverandre og lengter etter noe de har mistet. Framfor alt møter vi Asbjørnsen & Joh. i energisk samspill med et fantastisk tremanns orkester i et forrykende show, som kaller på både gapskratt og ettertanke.

I god Asbjørnsen & Joh.-tradisjon er Tykt Og Tynt et show spekket med musikalsk humor. Uttrykket varierer fra smektende pop-ballader, via sigøyner-marsj og kabaretviser, til heseblesende danseband-swing. Tekstene er inspirert av hjemlige forhold, byforhold, venneforhold, kjærlighetsforhold og andre nevrotiske forhold som preger vår hverdag.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Stand Up
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Diverse Skuespillere Hilde Louise Asbjørnsen, Lene Johansen
Bestillingsnummer 8722-31d0 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende