Asian Action - 5 Movie Collection (DVD)

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager

Gone with the Bullets (2014)
I 1920-tallets Shanghai, etablerer Ma Zouri og Xiang Feitian en beryktet skjønnhetskonkurranse kalt Flowers-konkurransen. Hele byens elite deltar på gallaen, men når Wanyan Ying uventet vinner setter det i gang en rekke tragiske hendelser som endrer deres skjebner.

Monk Comes Down the Mountain (2015)
Fra den anerkjente regissøren av «Farvel Min Konkubine» kommer en kampsport film om en ung munk som legger ut på en eventyrlig reise etter å ha blitt kastet ut av klosteret. Mens han står overfor prøvelsene, motgangen og forførelse av den virkelige verden for første gang, møter han mange mestere underveis.

Special ID (2013)
Kampsport legenden Donnie Yen spiller en undercover politimann som arbeider dypt i Hong Kongs underverden. Når en hensynsløs gjengleder blir mistenksom på han, blir han er tvunget til å sette sine egne kollegaer i stor fare for å ha noe håp om å stoppe de kriminelle og finne en vei ut

Man of Tai Chi (2013)
«Man Of Tai Chi» er Keanu Reeves regidebut. Satt i moderne Beijing følger vi den åndelige reisen til en ung martial artist (Tiger Chen) hvis sidestykke Tai Chi ferdigheter lander ham i en svært lukrative undergrunns kamp klubb. Mens kampen intensivere, så gjør hans vilje til å overleve.

Contract Killer (1998)
Når en notorisk japansk kriminelle blir brutalt henrettet, utlyser familie hans en belønning for den som klarer å drepe attentatmannen som trakk av, «King Of Killers». Når to leiemordere, den ene en nybegynner, den andre en veteran med uflaks, hører om dette, slår de seg sammen for å finne attentatmannen. Dette betyr at de må inn i den japanske underverdens korrupsjon for å tjene penger på et mord.

Produktfakta

Produksjonsår 2016 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action
Antall disker 5 Spilletid 8 timer 34 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Kinesisk (Mandarin)) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Aaron Kwok, Donnie Yen, Jet Li, Keanu Reeves, Kwok-Kwan Chan, Tian Jing
Bestillingsnummer 52GSD8308195 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i