Asian Extreme Splatter Collection (DVD)

99,48 9948 Veil. pris 129,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Machine Girl
Ami Hyúga er en alminnelig japansk skolepike med en alminnelig hverdag. En dag myrdes hennes elskede bror Yu og hans venn Takeshi. Amis verden ramler sammen. Opptent av raseri og sulten på vendetta konfronterer hun morderne, men Ami må innse at overmakten er for stor. Hun overlever med nød og neppe, og hardt skadet søker hun hjelp hos foreldrene til Takeshi som viser seg å være et par dyktige mekanikere. De erstatter hennes amputerte arm med et gigantisk maskingevær. Sammen med Takeshis motorsagsvingende mor Miki, begynner en blodig og nådeløs vendetta mot det som viser seg å være en skruppelløs yakuzabande.

Tokyo Gore Police
I en dystopisk fremtid er Tokyos politistyrke blitt privatisert og den nye organisasjonen styrer millionbyen med en hard hånd. Men det er bobler i underverdenen hvor det plutselig har begynt å dukke opp morderiske og blodtørstige mutanter. Med superkrefter og livsfarlige våpen utgjør de en alvorlig trussel mot byens innbyggere og politi. Men Tokyo Police Corporation har heldigvis SITT eget våpen: Politisjefens sexy datter Ruka, som med sitt dødelige sverd og iskalde presisjon er byens mest dødbringende og effektive mutantjeger...

Samurai Princess
Det er en ny samurai i byen – og hun er ute på tidenes mest brutale hevntoktet. En gang var hun en ganske normal skolepike i et ganske alternativt Japan som ble voldtatt, kvestet og forlatt for å dø. En gal vitenskapsmann oppdager den døende piken i skogen, og gir henne liv i en en kropp med deler fra en robot. En buddhistisk prestinne tilfører henne kraften til de avdøde venninnes sjeler. Nå er det tid for hevn – og alle som står i samurai prinsessens vei, kan begynne å lete etter sine egne kroppsdeler alle andre steder enn i nærheten av sin torso!
Produktfakta
Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Skrekk
Antall disker 3 Spilletid 4 timer 49 minutter
Aldersgrense 18 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Japansk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Eihi Shiina, Minase Yashiro, Yu Aiba Bestillingsnummer AWE505NBOX

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i