Inngår i kampanje

Asterix Og Obelix Hos Britene (DVD)

84,00 8400 Veil. pris 99,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Den fjerde filmatiseringen av Asterix' sprelske eventyr. I hovedrollene møter vi blant andre Edouard Baer, Gerard Depardieu og Catherine Deneuve.

Året er 50 f.Kr. Cæsar er sulten på nye erobringer og han bestemmer seg for å invadere øya som ligger i utkanten av den kjente verden, det mystiske landet kjent som Storbritannia. Seieren vil bli rask og total. Eller … nesten.

En ensom liten landsby klarer lenge å stå imot angrepene, men tappes raskt for krefter. Britenes dronning Cordelia bestemmer seg for å sende sin trofaste offiser Nutildax for å søke hjelp. Han drar til en annen liten landsby, velkjent for sin innbitte motstand mot romerne.

I denne galliske landsbyen har Asterix og Obelix allerede hendene fulle. Høvdingen har gitt dem ansvaret for å oppdra hans slubbert av en nevø, Provoix. Deres oppgave er å gjøre ham en ordentlig og ansvarsfull mann, men dessverre er de ennå langt fra å fullføre. Når Nutildax ankommer for å be om hjelp bestemmer gallerne seg for å gi ham en tønne av sin berømte trylledrikk. Asterix og Obelix vil ledsage ham og tønna tilbake til Storbritannia - sammen med Provoix. Denne seilasen synes å være en utmerket mulighet for å fullføre den unge mannens utdanning. Dessverre går ingenting helt som planlagt ...
Produktfakta
Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 51 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Fransk), Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Bestillingsnummer DVD-4070

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i