ATL (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Innimellom henger 17 år gamle Rashad og kompisene hans på Waffle House, mens de prøver å finne ut hva de skal gjøre når de er ferdige på skolen. Men på søndagskveldene vet de hva som venter. Da er de på Cascade rulleskøytebane – øver inn triks, slapper av med venner ... og legger igjen alt annet på utsiden for en stund.

ATL er løselig basert på oppveksten til produsentene Dallas Austin (Drumline) og Tionne «T-Boz» Watkins (vokalist i TLC) i den sørlige delen av Atlanta, og er en «Sunday night fever» fylt av latter, dramatikk og fet lyd. Musikkvideoregissør Chris Robinson gjør sin filmdebut med I>ATL, i spissen for et ensemble av nye filmtalenter som Tip Harris (alias rapperen T.I.), Lauren London og Antwan Andre Patton (alias Big Boi fra duoen OutKast). Det er i kveld det skjer. Ser deg på Cascade!

Bonusmateriale

  • T.I.: "What You Know" - Musikkvideo
  • Ekstrascener
  • In the Rink – A Director’s Journey: Bli med regissør Chris Robinson når han lager sin spillefilmdebut og utforsker Atlantas voksende musikkmiljø sammen med T.I.
  • Kinotrailer

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 45 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Chris Robinson (Regi) Skuespillere Big Boi, Evan Ross, Lauren London, T.I.
Bestillingsnummer 1000075732 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende