Atle Antonsens Bestenoteringer (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Atle Antonsen er en av Norges mest prisbehengte komikere med blant annet 7 komipriser og 3 gullruter. Denne 5 timers dobbeldiskutgaven inneholder høydepunkter fra store deler av Atle Antonsens svært varierte og innholdsrike karriere.

Inkludert på DVD-en er selvsagt en raus rekke legendariske sketsjer fra storsuksessene Team Antonsen, Uti Vår Hage 1 og 2, Tre brødre som ikke er brødre, Etaten, Nissene på låven, XLTV og TVTV. I tillegg er det viet plass til en bunke høydepunkter fra mer ukjente TV-programmer han har bak seg, som En LUN aften med Antonsen og Golden fra Metropol TV og skjult kameraprogrammet TAXI på TVNorge så langt tilbake som 1995. Det hele er toppet med musikkvideoer og live-opptredener med det tyskspråklige bandet DDR samt masse kuriosa og bonusmateriale. Deriblant klipp fra flere sceneshow som Team Eckbo og ikke minst hans første enmannshow Vårherre med bart fra 1996.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 2 Spilletid 5 timer
Aldersgrense 11 Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Atle Antonsen Bestillingsnummer BNA3088656
Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende