Attack (UK-import) (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Desember 1944. Det går rykter blant de kamptrøtte infanteristene i Fox-kompaniet om at de skal overflyttes til baktroppene! Men ryktene forsvinner i støvet etter de ankommende stridsvognene når tyskerne går til et vilt og overraskende motangrep. Slaget er i gang. Jack Palance har hovedrollen som løytnant Joe Costa, en heltemodig soldat som kjemper på to fronter. På den ene står Costa og hans menn overfor nazistenes tordnende tanks og spyttende maskingevær. På den andre fronten, en feig og inkompetent kaptein som kanskje er enda mer ødeleggende enn fiendens elitestyrker. Mangelen på lederskap fører til usikkerhet og frykt blant mennene, og Costa må ta et skjebnesvangert valg: Fortsette å risikere sine menns liv... eller ta kapteinens liv!
Bonusmateriale
  • Kinotrailer
Produktfakta
Produksjonsår 1956 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Krig
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 43 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk, Svensk, Dansk
Lydformater Mono 1.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Robert Aldrich Skuespillere Buddy Ebsen, Eddie Albert, Jack Palance, Lee Marvin, Richard Jaeckel, Robert Strauss, William Smithers
Bestillingsnummer 15771DVD