Åtte Gass (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Philip Calvert (Anthony Hopkins) er en Secret Service-agent som har fått i oppdrag å finne ut hvordan gullbarrer verdt millioner av pund kan ha blitt stjålet, rett under nesen til den britiske regjering. Iført falsk identitet sendes Calvert og hans partner Hunslett til kystbyen Torbay, hvor en serie mystiske mord har funnet sted. Så blir Hunslett funnet myrdet. Samtidig ankrer den styrtrike magnaten Skouras opp utenfor kysten. Hans mystiske fortid gjør ham straks til en mistenkt.

Dette er en av de første store rollene til Anthony Hopkins etter at han slo gjennom på sekstitallet med storfilmer som Spartacus og Hamlet. Hopkins er nominert til Oscar 4 ganger og stakk av med den gjeve prisen for rollen som Hannibal Lecter i Nattsvermeren. Skotske Alistair MacLean er en av tidenes mestselgende forfattere. Hans bøker, med Ørneredet og Kanonene på Navarone i spissen, er blitt formidable kinosuksesser.

Produktfakta

Produksjonsår 1971 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Actionthriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Etienne Périer Skuespillere Anthony Hopkins, Corin Redgrave, Derek Bond, Jack Hawkins, Nathalie Delon, Robert Morley
Bestillingsnummer DVD-177 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende