Australia (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Nicole Kidman og Hugh Jackman slår seg sammen med den nyskapende regissøren Baz Luhrmann i det episke og romantiske eventyret Australia, som utspiller seg tidlig i andre verdenskrig.

En engelsk aristokrat (Nicole Kidman) reiser til det fjerne kontinentet. Der treffer hun en barsk kvegdriver (Hugh Jackman) og en innfødt gutt (Brandon Walters) som fascinerer henne. Den uvanlige trioen legger sammen ut på en reise som skal forandre livet deres, for å drive en kvegflokk mange hundre kilometer i verdens vakreste, men mest nådeløse terreng. Idyllen blir knust av mektige fiender, og de må prøve å finne hverandre igjen i Darwin, en by lagt i grus av bombene til de samme japanske styrkene som angrep Pearl Harbor. Med sin nye film maler Baz Luhrmann på et stort lerret, og han skaper en filmatisk opplevelse som fører sammen komedie, romantikk, drama, eventyr og fantastiske bilder.

Bonusmateriale

  • Deleted Scenes

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 39 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Baz Luhrman Skuespillere Bill Hunter, Bruce Spence, Bryan Brown, David Wenham, Hugh Jackman, Jack Thompson, Nicole Kidman
Bestillingsnummer FPHE-90138485 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i