Babas Biler (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Jojo og Anso elsker hverandre, men kjærligheten settes på en hard prøve når Jojo bruker deres felles husholdningspenger til å kjøpe ekstrautstyr til Cadillacen sin. For å kunne betale tilbake "lånet" tvinges han til å jobbe for svigerfaren Baba med hans lyssky forretninger. Et av Jojos første oppdrag blir å hente en bil som Eleena selger. Det Jojo ikke vet er at Eleena ikke eier bilen. Det gjør derimot mannen hennes, den russiske gangsteren Ivan. Og det Eleena ikke vet er at bilen er full av penger - Ivans penger. Når Ivan oppdager at bilen er borte tar han en grusom hevn over alt og alle som har med bilen å gjøre.

Andreas Wilson som spiller hovedrollen som Jojo, fikk sitt store gjennombrudd i kritiker- og publikumssuksessen Ondskapen. Kjæresten Anso spilles av Sara Sommerfeld som vi tidligere har sett i filmer som Vinger av glass og Tsatsiki - venner for alltid. I øvrige roller ser vi blant annet Göran Forsmark, Jarmo Mäkinen, Georgi Staykov og Hassan Brijany. Filmen er regissert av den populære skuespilleren Rafael Edholm.

Bonusmateriale

  • Behind the scenes

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Actionkomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 21 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk), DTS (Svensk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Rafael Edholm Skuespillere Conny Ceder, Hassan Brijany, Joakim Andersson, Rogelio Duran
Bestillingsnummer 1487131

Anmeldelser