Babylonsjukan (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
En varm sommer ved Hornstull. Majas kjæreste, Olle er på vei til India. Selv er hun ikke på vei noen steder. Hun vet ikke engang hvor hun skal bo. Til slutt havner hun hos Mattias, som hun ikke kjenner og får sove på kjøkkenet i ettromsleiligheten hans. Med jevne mellomrom blir leiligheten endevendt av Mattias gale kamerater og Maja føler seg mer og mer desperat. Hun er lei av å ikke finne ut av livet sitt, lei av forbrukssamfunnet og lei av kjærester, som ikke respekterer henne. Motvillig begynner Maja å interessere seg for Mattias, og sammen med ham og kameratene hans drar Maja en sommermåned rundt på Södermalm. Noen foreslår en politisk aksjon, og Mattias forstår at han er rammet av Babylonsyken...

Babylonsyken er en annerledes kjærlighetshistorie, full av varme og humor. I rollen som Maja ser vi spillefilmdebutanten Nina Wähä. De øvrige rollene blir spilt av bl.a. Gustaf Skarsgård (Ondskan), Kalled Mustonen (Olivia Twist) og Paulina Hawliczek. Manuset er skrevet av Clara Fröberg og regissør er Daniel Espinosa.

Bonusmateriale

  • Kommentarer med Daniel Espinosa & Clara Fröberg
  • Dokumentar <i>Bakomsjukan</i>
  • 5 Bortklipte scener
  • Trailers
  • TV Spots

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 26 minutter
Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk), DTS (Svensk)
Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic Regissør Daniel Espinosa
Skuespillere David Dencik, Gustaf Skarsgård, Nina Wähä Bestillingsnummer 1362931

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende