Babyshambles - Up In Shambles: Live In Manchester (UK-import) (DVD)

99,50 9950
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Tracks include: 'The Man Who Came To Stay', 'Do you Know Me', 'In Love With A Feeling', 'Babyshambles', 'Gang Of Gin', 'Fuck Forever', 'I Mean You No Harm', 'Sheepskin', 'Tearaway', 'Don't Look Back Into The Sun', 'Time For Heroes', 'Albion', 'I Wanna Break Your Heart', 'What Katy Did', 'Killamangiro', 'My Darling Clementine', Blackboy Lane' and 'Wolfman'.


  1. <b>Live In Manchester:</b>
  2. The Man Who Came To Stay
  3. Do You Know Me
  4. In Love With A Feeling
  5. Babyshambles
  6. Gang Of Gin
  7. Fuck Forever
  8. I Mean You No Harm
  9. Sheepskin
  10. Tearaway
  11. Don’t Look Back Into The Sun
  12. Time For Heroes
  13. Albion
  14. I Wanna Break Your Heart
  15. What Katy Did
  16. Killamangiro
  17. My Darling Clementine
  18. Blackboy Lane
  19. Wolfman
  20. <b>Bonus:</b>
  21. Time For Heroes - Pete Doherty solo
  22. Can’t Stand Me Now - Pete Doherty solo


Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Musikk
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Skuespillere Babyshambles Artist Babyshambles
Bestillingsnummer 5036369814397