Bad Company - Live At Wembley (UK-import) (DVD)

79,20 7920 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
A reunited Bad Company deliver a thunderous live performance in London's Wembley Arena in April 2010, beautifully captured and presented on DVD. The three surviving original members Paul Rodgers, Mick Ralphs and Simon Kirke are joined by Howard Leese and Lynn Sorensen, deliver a mixture of classic hits, live fan favourites and some rarely heard gems to create an essential, Bad Company live DVD. Track list includes 'Can't Get Enough', 'Honey Child', 'Run With The Pack', 'Young Blood', 'Electric Land', 'Simple Man', 'Movin' On', 'Bad Company' and many more.


  1. Can't Get Enough
  2. Honey Child
  3. Run With The Pack
  4. Burnin' Sky
  5. Young Blood
  6. Seagull
  7. Gone Gone Gone
  8. Electric Land
  9. Simple Man
  10. Feel Like Makin' Love
  11. Shooting Star
  12. Rock 'n' Roll Fantasy
  13. Movin' On
  14. Ready For Love
  15. Bad Company
  16. Deal With The Preacher
  17. Interview


Produksjonsår 2011 Utgitt 2016
Format DVD Sone Sone 0
Sjanger Musikk Antall disker 1
Spilletid 1 timer 50 minutter Skuespillere Bad Company
Artist Bad Company Bestillingsnummer 5036369816599


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også