Bad Lieutenant: Port Of Call - New Orleans (DVD)

149,00 14900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 6-12 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
I Werner Herzogs The Bad Lieutenant: Port Of Call - New Orleans spiller Nicolas Cage en rufsete detektiv like besatt av jobben som han er av å skaffe dop. For å få viljen sin vifter han like ofte med pistolen som med skiltet, og tøyer lovens grenser i lengste laget.

Under orkanen Katrina skader politimannen Terence McDonagh ryggen mens han redder en fange, og de smertestillende medisinene erstattes snart med langt sterkere saker. Den fryktløs detektiven med velutviklet magefølelse blir en velfungerende misbruker som hersker hemningsløst og myndig over de vakre ruinene av New Orleans, mens han forsøker å løse en høyprofilert sak som involverer drapet på fem senegalesere. McDonaghs allerede urolige liv blir enda mer komplisert av kjærligheten til prostituerte Frankie Donnenfeld (Eva Mendes), og sammen synker de to ned i en verden preget av begjær, besettelse og samvittighet.

Tyske Werner Herzog (Grizzly Bear, Fitzcarraldo, Julien Donkey-Boy) har med The Bad Lieutenant: Port Of Call - New Orleans regissert en film like trist som den er manisk humoristisk. Filmen har - til tross for Herzogs innstendige uttalelser om at dette ikke er noen nyinnspilling - flere likhetstrekk med Bad Lieutenant fra 1992, hvor Harvey Keitel spilte en løytnant med klare paralleller til Terence McDonagh.

Cage har fått mang en rosende omtale for innsatsen som villmannen McDonagh, og foruten ham og Mendes finner vi navn som Val Kilmer, Jennifer Coolidge, Xzibit og Fairuza Balk på rollelisten.
Produktfakta
Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 57 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Werner Herzog Skuespillere Brad Dourif, Eva Mendes, Fairuza Balk, Jennifer Coolidge, Nicolas Cage, Shawn Hatosy, Val Kilmer, Xzibit
Bestillingsnummer SMDVDS000103

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende