Bad Taste (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Med Ringenes Herre har Peter Jackson skrevet seg inn i filmhistorien. Dette er hans første film, en av de store kultfilmene i vår tid, som tok fire år å spille inn og ble laget for en sum som t.o.m en uteligger ville ha spyttet på. Jackson har selv regissert, skrevet manus, produsert, filmet, klippet og laget spesialeffektene – pluss at han spiller hovedrollen! Filmen skapte sensasjon da den ble sluppet, men først etter at sensorene hadde tenkt både lenge og vel, kunne man enes om en sak: Vold ER gøy!

Den lille kystbyen på New Zealand er roligere enn vanlig. Alle innbyggerne har plutselig forsvunnet. Det kan vel ikke være slik at de er blitt kuttet opp i små, små biter? Jo, faktisk! En gjeng utenomjordiske vesener har nemlig dukket opp i byen, og de har fått i oppdrag fange inn innbyggerne og lage kjøttdeig av dem. Bokstavlig talt! Siden skal kjøttet selges til en intergalaktisk hamburgerkjede. Men heldigvis er Alien Investigation of Defence Service (AIDS) på sporet av romvesnene – utrustet med revolvere, macheter og motorsager og en genial plan: Banke skitten ut av inntrengerne!

Produktfakta

Produksjonsår 1987 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 28 minutter
Aldersgrense 18 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Surround (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Peter Jackson Skuespillere Craig Smith, Doug Wren, Mike Minnet, Peter Jackson, Peter O'Herne, Terry Potter
Bestillingsnummer DVD-243

Anmeldelser