Bak Låste Dører (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Sensasjonen var stor da den Venezia-belønnede Stefania Sandrelli fra La Famiglia valgte å vise alt og mer til i Bak Låste Dører – for hva i all verden gjorde en av Italias vakreste og mest anerkjente skuespillerinner i en erotisk film av selveste Tinto Brass – regissøren som bl.a. var beryktet for filmer som Caligula og Salon Kitty?

Bak Låste Dører er en nyinnspilling av den Cannes-belønnede Kagi fra 1959. Handlingen legges til Venezia under Mussolinis fascistiske styre, og i denne vakre kulissen møter vi en aldrende kunstprofessor og hans 18 år yngre hustru. Sexlivet deres er stagnert for lenge siden, og i all hemmelighet skriver de begge dagbok, som omhandler alle de forbudte og hete fantasiene deres – fantasier de gjerne vil ha realisert, hvis de bare torde! Men hva ville egentlig skjedd dersom den ene fant den andres dagbok?

Produktfakta

Produksjonsår 1983 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Erotikk
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 52 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Italiensk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Tinto Brass Skuespillere Franco Branciaroli, Frank Finlay, Stefania Sandrelli
Bestillingsnummer AWE0031NDVD

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i