Barbarenes Invasjon (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 30 dager
Tiden er knapp for livsnyteren Rémy. Han rammes av en alvorlig sykdom, og med familie, gamle venner og elskerinner rundt seg tar han et oppgjør med "barbarenes invasjon". Det store spørsmålet er imidlertid om han klarer å slutte fred med sønnen Sébastien.

Skjørtejegeren og livsnyteren Rémy blir innlagt på sykehus med en alvorlig sykdom. Ekskona Louise ber sønnen Sébastien komme hjem til Montreal fra London, der han er en suksessrik finansmann. Far og sønn har ikke hatt et godt forhold på flere år, men Sébastien drar motvillig hjem fordi han innser at det kan være siste gang han ser faren. Like etter ankomsten setter Sébastien byråkratiet i bevegelse for at faren kan få en verdig behandling. Han tilkaller også Rémys feststemte slektninger, venner og elskerinner fra gamle dager. Hvordan er de blitt etter så mange år? Har de fortsatt vidd, humor og livsappetitt i en tid Rémy mener er åndsfattig, flyktig og preget av "barbarenes invasjon"? Sammen forsøker de å finne kjernen i tilværelsen - før det er for sent.

Produktfakta

Produksjonsår 2003 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dramakomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 36 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Fransk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Denys Arcand Skuespillere Dominique Michel, Dorothée Berryman, Johanne Marie Tremblay, Louise Portal, Marie-Josée Croze, Pierre Curzi
Bestillingsnummer NDVDS89693

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende