Inngår i kampanje

Barbie Og Pegasus Trolldom (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
For lenge siden i et kongerike langt borte, ber den onde trollmannen om å gifte seg med den vakre Prinsesse Annika. Da hun avslår, forhekser han foreldrene hennes, Kongen og Dronningen, og gjør dem om til stein. Annika blir reddet akkurat i tide av en nydelig bevinget hest som flyr henne til det magiske Riket i skyene.

Der får Annika vite at den flygende hesten i virkeligheten er hennes søster, Brietta, som ble forhekset av den samme trollmannen for mange år siden, da hun også avslo å gifte seg med ham! Rayla, Skydronningen, sier til Annika at for å bryte trollmannens forhekselse, må hun smi en Lystryllestav fra et mål mot, en edelsten som er tent med håpets evige flamme og en ring av kjærlighet. Annika og Brietta reiser gjennom forbudte skoger, over snødekte fjelltopper og dypt inn i kalde ishuler, med sine nye venner: Shiver, den lekne og klossete isbjørnungen som elsker strålende juveler, og Aidan, den vakre eventyreren med en mystisk fortid.

Heltene har tre dager på seg til lage Lystryllestaven. De klarer det, og Annika bruker Lystryllestaven til å redde sine foreldre og trylle Brietta tilbake til en vakker prinsesse. Og sammen feirer søstrene og vennene deres i det magiske Riket!

Bonusmateriale

  • Film med 5x3D scener
  • Barbie stemme meny
  • Pynte Brietta (spill)
  • Hope har vinger - sang

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 22 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Ingen
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9
Regissør Greg Richardson Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer 76NSD8237203 Serie Barbie

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i