Bare Trond 1 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Det var i 1968. Jeg hadde fått en fot innenfor NRK-fjernsynet, eller rettere sagt to. En statist dukket ikke opp til opptak, og i panikken som oppsto fikk regissøren øye på meg. Jeg fikk beskjed om å hive på meg kostymet, og på “vær så god”! skulle jeg bare gå rundt et hushjørne. Tørr i munnen og stiv som et spett kom jeg meg rundt hjørnet. Debuten var et faktum; lørdag skulle jeg på tv! Venner og familie satt foran tv’n og ventet. Men regissøren hadde vært nådeløs: Jeg var klippet bort. Vel, vel, det var det. Men det var det ikke...

Jeg har prøvd å se meg tilbake og få en oversikt, men det er umulig. Det dreier seg om tusener av gager og sketsjer og innslag av alle valører; Brødrene Dal, Nynyt, Skai, Press, Vorspiel, Showtalk, I spøkelyset, Buggalo Bløffs nasjonale vegg-til-vegg show, Norway to Broadcasting, Diplomatix, The Rise an fall of an Olympic Village, Trotto Libre, Skremmer’n, sport, gamlinger, snobber, boms, stjerner, parodier, meteorologer, musikere, leger, militære, flygere, prester, speidere, osv., osv.

Gjennom alle år har samarbeidspartnerene mine vært uvurderlige og gjort sitt til at det har blitt mye moro. Bare Trond er et forsøk på å vise noe av alt dette. Og mens dere ser på Bare Trond så er jeg i gang med “det vanskelige” 38.året. Vi ses i NRK! Takk til alle fans over hele landet og till KLM-fanklubb.

Hilsen Trond.

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 1 Spilletid 3 timer
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Skuespillere Trond Kirkvaag
Bestillingsnummer BNA3003556

Anmeldelser