Bare Trond 2 (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Det var i 1968. Jeg hadde fått en fot innenfor NRK-fjernsynet, eller rettere sagt to. En statist dukket ikke opp til opptak, og i panikken som oppsto fikk regissøren øye på meg. Jeg fi kk beskjed om å hive på meg kostymet, og på «vær så god»! skulle jeg bare gå rundt et hushjørne. Tørr i munnen og stiv som et spett kom jeg meg rundt hjørnet. Debuten var et faktum; lørdag skulle jeg på tv! Venner og familie satt foran tv’n og ventet. Men regissøren hadde vært nådeløs: Jeg var klippet bort. Vel, vel, det var det. Men det var det ikke ...

Jeg har prøvd å se meg tilbake og få en oversikt, men det er umulig. Det dreier seg om tusener av gager og sketsjer og innslag av alle valører; Brødrene Dal, Nynytt, Skai, Press, Vorspiel, Showtalk, I spøkelyset, Buffalo Bløffs nasjonale vegg-til-vegg show, Norway to Broadcasting, Diplomatix, The Rise an fall of an Olympic Village, Trotto Libre, Skremmer’n, sport, gamlinger, snobber, boms, stjerner, parodier, meteorologer, musikere, leger, militære, fl ygere, prester, speidere osv., osv.

Gjennom alle år har samarbeidspartnerne mine vært uvurderlige og gjort sitt til at det har blitt mye moro. Bare Trond er et forsøk på å vise noe av alt dette. Og mens jeg holdt på med det vanskelige 38. året, og dere så på den første Bare Trond, så er endelig oppfølgeren her: Bare Trond 2, som dere kan se på mens jeg holder på med det vanskelige 39. året.” ...vi ses i NRK!

Takk til alle fans over hele landet og til KLM-fanklubb.

Hilsen Trond
Bonusmateriale
  • Montreuxprogrammet “Atomics” fra 1990
Produktfakta
Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 30 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Skuespillere Jon Skolmen, Knut Lystad, Lars Mjøen, Otto Jespersen, Trond Kirkvaag, Trond-Viggo Torgersen
Bestillingsnummer BNA3022656