The Help (2011) / Barnepiken (UK-import) (DVD)

101,15 10115 Veil. pris 119,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Barnepiken er et gripende, varmt og humoristisk drama basert på Kathryn Stocketts bestselgerroman med samme navn. Emma Stone (Easy A), Octavia Spencer (Ugly Betty) og Viola Davis (Doubt) leverer alle glitrende skuespill i de tre hovedrollene. Filmen ble i 2012 nominert til fire Oscar-statuetter, deriblant for beste film.

De amerikanske sørstatene, første halvdel av 1960-tallet: Vi befinner oss i den lille byen Jackson i Mississippi, hvor vi møter tre svært forskjellige kvinner. Det de har til felles er at de alle møter motstand i samfunnets forventninger og begrensninger.

Tjueto år gamle Skeeter er en ung, hvit kvinne som ifølge hennes mor har ett viktig oppdrag; å finne seg en mann og gifte seg. Selv har hun helt andre planer. Hun ser hvordan de svarte hushjelpene behandles av sine hvite oppdragsgivere, og bestemmer seg for å skrive ned historiene deres. Det hemmelige prosjektet bryter samfunnets regler og setter dem alle i fare, men fra den utrolige alliansen oppstår et bemerkelsesverdig fellesskap mellom kvinnene - et felleskap som kanskje har makt til å endre den lille byen.

Prisvinnende Barnepiken er regissert av Tate Taylor, og i øvrige roller treffer vi navn som Bryce Dallas Howard, Jessica Chastain, Sissy Spacek, Mike Vogel, Mary Steenburgen og Allison Janney.

Bonusmateriale
  • Deleted Scenes with introduction by director Tate Taylor
  • “The Living Proof” Music Video
Produktfakta
Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 20 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Engelsk, Norsk, Dansk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Tate Taylor Skuespillere Ahna O'Reilly, Allison Janney, Bryce Dallas Howard, Emma Stone, Jessica Chastain, Octavia Spencer, Sissy Spacek, Viola Davis
Bestillingsnummer BUA0175201 Serie Oscar-vinnere, Periodedrama

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i