Baseketball (DVD - SONE 1)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Coop og Doug er to tapere som bare er gode til én ting her i livet: å kaste en ball i en basketkurv. Så lenge de slipper å sentre, drible og hoppe er de uslåelige. Derfor finner de opp BASEketball, en blanding av baseball og basket der alle former for utpsyking er tillatt - et spill som passer dem perfekt. BASEketball og laget The Beers blir raskt umåtelig populære i hele USA. Men etter hvert oppstår det en rekke viktige spørsmål: skal de fortsette å spille bare fordi det er gøy? Er vennskap viktigere enn alle pengene de kan tjene? Hvor lettkledde kan cheerleader-jentene egentlig bli? Hvor mange tequila kan man drikke før en finale, og ikke minst: hvordan havnet Doug i boblebadet med Victoria Silvstedt? Se filmen, så får du svar på alle disse spørsmålene og noen til som du ikke engang visste du lurte på. Fra regissøren av Mannen Med Den Nakne Pistol (David Zucker) og med skaperne av South Park (Trey Parker och Matt Stone) i hovedrollene.

Produktfakta

Produksjonsår 1998 Format DVD
Sone Sone 1 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 39 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør David Zucker Skuespillere Ernest Borgnine, Jenny McCarthy, Matt Stone, Robert Vaughn, Trey Parker, Yasmine Bleeth
Bestillingsnummer MHV61020430DVD

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende