Battlestar Galactica - Den Komplette Serien (DVD)

239,20 23920 Veil. pris 299,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Etter det knusende angrepet på deres hjemplanet, må de overlevende menneskene fra Kobols tolv kolonier krysse galaksen i en konvoi ledet av krigsskipet Galactica. De nådeløse cylonene, mektige roboter som gjorde opprør mot sine menneskelige skapere, følger hakk i hæl - fast bestemt på å fullføre utslettelsen. Menneskenes siste håp er å finne den myteomspunnede 13. koloni - jorden. Med oppdagelsen at cylonene nå kan anta menneskelig form viser oppdraget seg å bli enda vanskeligere enn først antatt.

Battlestar Galactica er noe så unikt som en science fiction-serie hvor effekter - riktignok spektakulære sådanne - og futuristiske elementer havner i bakgrunnen for det mellommenneskelige dramaet som utspiller seg. Mens menneskeheten klorer seg fast til siste rest av håp om overlevelse følger vi et knippe individer som, mens de gjør sitt beste for å tilpasse seg sin nye og vanskelige hverdag, forsøker å forholde seg til hverandre som best de kan. En imponerende serie som har bergtatt sci-fi-fans verden over, og omvendt haugevis av skeptikere.

Denne boksen inneholder:
Battlestar Galactica - Sesong 1 - 4 (2004 - 2009)
Battlestar Galactica: Razor (2007)
Battlestar Galactica: The Plan (2009)

Bonusmateriale

  • Audio Commentaries
  • Behind the Scenes
  • Deleted Scenes

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Edward James Olmos, Grace Park, James Callis, Jamie Bamber, Katee Sackhoff, Mary McDonnell, Tricia Helfer
Bestillingsnummer 52GSD8301139 Serie Battlestar Galactica

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende