Inngår i

Beautiful Creatures (UK-import) (DVD)

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Tenåringen Ethan Wate (Alden Ehrenreich) drømmer om å unnslippe det kjedelige småbylivet når han en dag møter Lena Duchannes (Alice Englert). Han blir intenst forelsket. Dette er jenta han har drømt om - bokstavelig talt. De har samme sans for humor. Begge to har mistet mødrene. Og uten at de er klar over det, er de uløselig knyttet sammen av overnaturlige hendelser som fant sted lenge før de ble født.

Selv når Lena innrømmer at hun er en "caster", en heks, og advarer ham om at han kan bli skadet bare av å være sammen med henne, er Ethan tro mot sine følelser. Men forut for Lenas 16-årsdag, spinner alt ut av kontroll. Lena vet at Lyset og Mørket snart skal slåss om å verve henne i det gode eller det ondes tjeneste, og hun frykter for Ethans sikkerhet. Når Mørket nærmer seg Lena, må hun velge mellom å redde Ethan og holde fast ved alt annet hun er glad i.

Beautiful Creatures er basert på den bestselgende romanen av Kami Garcia og Margaret Stohl. Dette er en mørk, morsom, fengslende og overnaturlig kjærlighetshistorie om en helt vanlig gutt som forelsker seg i en mystisk outsider som helst vil være normal - og den livsfarlige hemmeligheten som forandrer livene deres for alltid.

Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

Video
Produktfakta
Produksjonsår 2013 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Fantasy
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 4 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Richard Lagravenese Skuespillere Alden Ehrenreich, Alice Englert, Eileen Atkins, Emma Thompson, Emmy Rossum, Jeremy Irons, Thomas Mann, Viola Davis
Bestillingsnummer EDV9737

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i