Inngår i
  • Back to cool - TV- og Miniserier
  • Back to cool - Samlebokser

Beauty And The Beast - The Complete Series (DK-import) (DVD)

609,25 60925 Veil. pris 799,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
All the episodes from the first four seasons of the American TV drama starring Kristin Kreuk and Jay Ryan. After investigating the mysterious death of her mother, New York City police detective Cat Chandler (Kreuk) is led to Vincent Keller (Ryan), an ex-soldier thought to have been killed during military service. Upon learning that Vincent actually tried to save her mother and that he suffers from a condition which turns him into a terrifying beast when angry, the pair begin to form a strong bond while also doing all they can to keep Vincent's affliction a secret. Season 1 episodes are: 'Pilot', 'Proceed With Caution', 'All In', 'Basic Instinct', 'Saturn Returns', 'Worth', 'Out of Control', 'Trapped', 'Bridesmaid Up!', 'Seeing Red', 'On Thin Ice', 'Cold Turkey', 'Trust No One', 'Tough Love', 'Any Means Possible', 'Insatiable', 'Partners in Crime', 'Heart of Darkness', 'Playing With Fire', 'Anniversary', 'Date Night' and 'Never Turn Back'. Season 2 episodes are: 'Who Am I?', 'Kidnapped', 'Liar, Liar', 'Hothead', 'Reunion', 'Father Knows Best', 'Guess Who's Coming to Dinner?', 'Man Or Beast?', 'Don't Die On Me', 'Ancestors', 'Held Hostage', 'Recipe for Disaster', 'Till Death', 'Redemption', 'Catch Me If You Can', 'About Last Night', 'Beast Is the New Black', 'Cat and Mouse', 'Cold Case', 'Ever After', 'Operation Fake Date' and 'Déjà Vu'. Season 3 episodes are: 'Beast of Wall Street', 'Primal Fear', 'Bob and Carol and Vincent and Cat', 'Heart of the Matter', 'The Most Dangerous Beast', 'Chasing Ghosts', 'Both Sides Now', 'Shotgun Wedding', 'Cat's Out of the Bag', 'Patient X', 'Unbreakable', 'Sins of the Fathers' and 'Destined'. Season 4 episodes are: 'Monsieur et Madame Bête', 'Beast Interrupted', 'Down for the Count', 'Something's Gotta Give', 'It's a Wonderful Beast', 'Beast of Times, Worst of Times', 'Point of No Return', 'Love Is a Battlefield', 'The Getaway', 'Means to an End', 'Meet the New Beast', 'No Way Out' and 'Au Revoir'.

Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

  • Interactive Menus
  • Bonus Footage
  • Outtakes
  • Deleted Scenes
  • Other Documentary: 'dressing The Beauty'; 'creating The Beast'; 'a Day In The Life Of The Writers' Room'
Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama, Fantasy, Skrekk
Antall disker 20 Aldersgrense 15
Undertekster Engelsk Skuespillere Austin Basis, Jay Ryan, Kristin Kreuk, Max Brown, Nina Lisandrello, Sendhil Ramamurthy, Ted Whittall
Bestillingsnummer 1191645