Bedrageren (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Bedrageren (Arbitrage) er en drivende, dramatisk thriller om en mektig amerikansk finansmanns store nedtur. I hovedrollene møter vi Richard Gere, Susan Sarandon og Tim Roth.

Den 60 år gamle milliardæren Robert Miller (Gere) framstår som en mann med suksess både i arbeidslivet og privat. Men i virkeligheten er han desperat etter å få avsluttet salget av forretningsimperiumet sitt til en stor bank - før hans store bedrageri blir avslørt.

Miller jobber hardt for å opprettholde fasaden overfor kona (Sarandon), datteren og forretningspartneren (Brit Marling) og den franske elskerinnen. Men akkurat idet alt ser ut til å falle på plass, blir Miller involvert i en bilulykke og stikker av. Den kompromisløse politimannen Michael Bryer (Roth) fatter mistanke mot Miller, og den ellers så kompromisløse forretningsmannen må konfrontere grensene for sin egen dobbeltmoral.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 47 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Nicholas Jarecki Skuespillere Brit Marling, Richard Gere, Susan Sarandon, Tim Roth
Bestillingsnummer 803957

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i