Beef (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Dette er en film om den usminkede sannheten om bråket mellom hip-hoperne. Bråket har vært en like viktig del av kulturen som platespilleren og mikrofonen. Tragisk nok har dette utviklet seg til voldsomheter som på gatenivå har ført til drap. Filmen kartlegger de forskjellige konfliktene og forklarer det som har skjedd. Hva hadde hent om ikke Kool Moe Dee hadde disset den glade, men blærete rapperen Busy Bee på en klubb i Harlem for 20 år siden? Og hvorfor utviklet det seg til en gatekrig som fikk et så tragisk utfall for rapperene Tupac Shakur og Notorious B.I.G. Det skulle være en ordkrig eller hvem som var flinkest med ord om du vil, men historien forteller noe annet. Knyttnever og pistoler er hverdagen rundt dagens helter. Beef er også et leksikon i hvem er hvem i hip-hopens brutale verden. Få innblikk i kampene mellom 50 Cent mot Ja Rule, Ice Cube vs NWA, Benzino vs Eminem, East Coast vs West Coast osv.

Produktfakta

Produksjonsår 2003 Format DVD
Sone Sone 0 - NTSC Sjanger Dokumentar
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 40 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9
Regissør 2Pac, 50 Cent, Eminem, Ice Cube, N.W.A., The Notorious B.I.G. Skuespillere 2Pac, 50 Cent, Eminem, Ice Cube, N.W.A., The Notorious B.I.G.
Artist 2Pac, 50 Cent, Eminem, Ice Cube, N.W.A., The Notorious B.I.G. Bestillingsnummer IMG1967DVD

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende