Berserk - Veien Til Valhall (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I Berserk - Veien til Valhall vil mannskapet ombord knytte vennskapsbånd med Russland. Den nye serien har et klart dokumentarpreg. Jarle Andøy og Alex Rosen med mannskap vil fremstå som "vår tids nye oppdagere". I serien er det også lagt inn spennende arkivklipp fra historien som berører Norge og Russland.

Forfulgt av politiet og kystvakten blir seilasen etter hvert en prøvelse for mannskapet ombord på Berserk. David tyr til drastiske metoder, mens Espen bare lengter hjem. Jarle og Alex tar opp tråden fra Berserk mot Nordpolen for å fullføre vennskaps-seilasen som ble avbrutt sist. Den gang ble de kastet ut fra Spitsbergen av Sysselmannen på Svalbard. En eventyrseilas i Norsk historie fra Samenes Nord Norge, til Russlands bakgård, gjennom Sovjetstidens aura og avsluttes i Snorre Sturlassons historie om vikingkongen Odin i hans gildehaller i Valhall.

Reisen viser hvordan forskjellige personligheter mot alle odds fullfører ekspedisjonen på tross av utrolig menneskejakt, byråkrati, vodkadrikking og orkaner i vinterseilas til Valhall.

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 1 Spilletid 3 timer
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Diverse Skuespillere Alex Rosén, David Mercy, Espen Tarberg, Jarle Andhøy
Bestillingsnummer N299272

Anmeldelser