Big Love - Sesong 2 (UK-import) (DVD)

219,00 21900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Sesong 2 av den kritikerroste og Emmy- og Golden Globe-nominerte serien Big Love handler om den moderne polygamisten Bill Henrickson (Bill Paxton) og hans tre koner, som alle strever med å få livet tilbake i normalt gjenge etter at levemåten deres ble kjent for alle under «Årets mor»-seremonien. Kone nummer to, Nicki (Chloë Sevigny), finner ut at det var faren hennes, Roman Grant (Harry Dean Stanton), «profet» i det fundamentalistiske Juniper Creek-samfunnet, som sladret på dem, og familiekonflikten er et faktum. Kone nummer tre, Margene (Ginnifer Goodwin), som nettopp er blitt gravid, kjemper for å få en større del av familiekaka og planlegger å få inn en ny kone og fortrolig venn i familien.

Og som om ikke all dramatikken på hjemmebane var nok, gjør Bills nye, visjonære forretningsideer at han kommer i konflikt med både en av svigerfedrene sine og noen heller taktløse polygamimotstandere. På toppen av det hele ser det ikke ut til at han kommer til å få særlig mye søvn dette året, samme hvilket hus han tilbringer natten i.

Bonusmateriale

  • Tre før-episoder som forteller om tilværelsen før Big Love

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 4 Spilletid 10 timer 38 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Skuespillere Bill Paxton, Bruce Dern, Chloë Sevigny, Ginnifer Goodwin, Harry Dean Stanton, Jeanne Tripplehorn, Mary Kay Place
Bestillingsnummer 1000229251 Serie Big Love

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende