Big Love - Sesong 2 (UK-import) (DVD)

179,10 17910 Veil. pris 199,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Sesong 2 av den kritikerroste og Emmy- og Golden Globe-nominerte serien Big Love handler om den moderne polygamisten Bill Henrickson (Bill Paxton) og hans tre koner, som alle strever med å få livet tilbake i normalt gjenge etter at levemåten deres ble kjent for alle under «Årets mor»-seremonien. Kone nummer to, Nicki (Chloë Sevigny), finner ut at det var faren hennes, Roman Grant (Harry Dean Stanton), «profet» i det fundamentalistiske Juniper Creek-samfunnet, som sladret på dem, og familiekonflikten er et faktum. Kone nummer tre, Margene (Ginnifer Goodwin), som nettopp er blitt gravid, kjemper for å få en større del av familiekaka og planlegger å få inn en ny kone og fortrolig venn i familien.

Og som om ikke all dramatikken på hjemmebane var nok, gjør Bills nye, visjonære forretningsideer at han kommer i konflikt med både en av svigerfedrene sine og noen heller taktløse polygamimotstandere. På toppen av det hele ser det ikke ut til at han kommer til å få særlig mye søvn dette året, samme hvilket hus han tilbringer natten i.

Bonusmateriale

  • Tre før-episoder som forteller om tilværelsen før Big Love

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 4 Spilletid 10 timer 38 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Skuespillere Bill Paxton, Bruce Dern, Chloë Sevigny, Ginnifer Goodwin, Harry Dean Stanton, Jeanne Tripplehorn, Mary Kay Place
Bestillingsnummer 1000229251 Serie Big Love

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende