Bigger, Stronger, Faster (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Amerika definerer seg selv i superlativ: vi er det største, sterkeste, raskeste landet i verden. Vi belønner fart, størrelse og fremfor alt: det å vinne – i idrett, i forretningslivet og i krig. Metaforisk sett er det en nasjon på steroider. Er det noe rart at så mange av dagens helter går på ytelsesfremmende medikamenter?

Med sin blanding av komedie og patos, er Bigger, Stronger, Faster en kollisjon av popkultur, animerte sekvenser og førstepersonsfortelling, og har et persongalleri som varierer fra amerikanske kongressmenn, profesjonelle idrettsutøvere og medisinske eksperter til hverdagens treningsfantaster. I hjertet av historien er regissør Christopher Bell og hans to brødre, som under oppveksten idoliserte muskuløse kjemper som Hulk Hogan, Sylvester Stallone og Arnold Schwarzenegger, og som senere ble medlemmer av en steroidkultur i et forsøk på å realisere sin amerikanske drøm. Når du oppdager at dine helter har brutt alle regler, følger du da reglene eller følger du dine helter?

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dokumentar
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 42 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Christopher Bell Skuespillere Dokumentar
Bestillingsnummer NDVDSF4881

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende