Birth Of The Blues / Blue Skies (UK-import) (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Birth Of The Blues:
Som barn holder Jeff Lambert (Bing Crosby) til i Basin Street i New Orleans hvor han spiller “hot swing” på klarinetten sin istedet for litt mer klassisk musikk som faren foretrekker. Der blir han inspirert av en afrikansk-amerikansk gruppe, og noen år senere, ved århundreskiftet, setter han i gang med å starte sitt eget jazz band. Sammen med kornettisten Memphis (Brian Donlevy), sangerinnen Betty Lou Cobb (Mary Martin) og trombonisten Jack Teagarden (fra den Original Dixieland Jazz Group, som historien bygger på), er han godt på vei, og dermed følger virkelig jazz-historie. Fra “jump” og “jive” til søt romantisme, her får over et halvt århundre med populære hit’er en særdeles spesiell behandling. “By the Light of the Silvery Moon” blir sunget i et teater med lanterne-lysbilder på skjermen. På sangeren Ruby Elzys “St. Louis Blues” medvirker det et kor på 80 stemmer. Og “Wait Till the Sun Shines, Nellie” bringer Crosby og Martin sammen i en duett som slår knockout på deg. Denne strålende og lette musikalen er så energisk som den kan få blitt.

Blue Skies:
For det Fred Astaire hadde sagt ville bli hans siste film, ble det ikke spart på noe. Denne ekstravagante musikalen blomstrer med hele 30 sanger av Irving Berlin, 47 sett med overdådige og praktfulle kostymer og et budsjett på 3 millioner dollar. Resultatet er sensasjonelt. (Og heldigvis ble det ikke Fred Astaires siste film!) Dansestjernen Jed Potter (Astaire) og sangeren/nattklubb-eieren Johnny Adams (Bing Crosby) er begge forelsket i sangerinnen Mary O’Hara (Joan Caulfield). Hun gifter seg med Johnny, men hans lidenskap for å kjøpe og selge nattklubber fører dem fra hverandre. Så kommer Jed i bildet som håper å vinne Marys hjerte – helt til skjebnen slår til og forandrer livet for dem alle tre.
Produktfakta
Produksjonsår 1941 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Musical
Antall disker 1 Spilletid 3 timer
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Nederlandsk, Norsk, Polsk, Svensk, Tjekkisk, Ungarsk
Lydformater Mono 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Diverse Skuespillere Bing Crosby, Fred Astaire, Mary Martin
Bestillingsnummer 8240954

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende