Black Swan (DVD)

79,20 7920 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager

Nydelig, psykologisk thriller av regissør Darren Aronofsky, mannen bak moderne mesterverk som Requiem For A Dream og The Wrestler. I 2011 ble Black Swan nominert til fem Oscar-statuetter, hvorav Natalie Portman stakk av med prisen for beste kvinnelige hovedrolle.

Nina (Portman) er en ballerina ved New York-balletten. Livet hennes dreier seg utelukkende om dans. Hun bor sammen med moren, en tidligere ballerina, som utøver en kvelende kontroll datteren. Nina er førstevalget når regissøren av den kommende oppsetningen av Svanesjøen, Thomas Leroy (Vincent Cassel), bestemmer seg for å bytte ut prima ballerina Beth MacIntyre. Men Nina har en konkurrent - den nye danseren Lily (Mila Kunis), som tross sin noe manglende teknikk imponerer Leroy. Svanesjøen krever nemlig en danser som både kan spille både den hvite svanen, uskyldig og elegant, og den sensuelle, listige sorte svanen. Nina passer perfekt som den hvite svanen, mens Lily er rene personifiseringen av den sorte motparten.

Etter hvert som de to rivaliserende danserne utvikler et merkelig vennskap, blir Nina stadig bedre kjent sine mørke sider - med konsekvenser som står i fare for å ødelegge henne som både danser og menneske.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 44 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Darren Aronofsky Skuespillere Barbara Hershey, Mila Kunis, Natalie Portman, Vincent Cassel, Winona Ryder
Bestillingsnummer FPHE-90150191 Serie Skeiv film

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i