Inngår i kampanje

Blåfjell 2 - Jakten På Det Magiske Horn (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Blånissene har forsovet seg etter den lange høstsøvnen og våkner til den kaldeste vinteren de noensinne har opplevd. Nede i dalen hos rødnissene er det krise. En stor isbre truer med å knuse gården de bor på. Bonden har alt forlatt gården, og rødnissene blir snart tvunget til å gjøre det samme. Kan Dronning Fjellrose hjelpe rødnissekongen Dreng?

Dronning Fjellrose har hørt en gammel fortelling om et magisk Blåhorn som kan forandre været. Hornet ble gjemt bort i Gråfjell for mange hundre år siden. Dersom hun klarer å finne hornet, kan hun blåse mildvær for å smelte isbreen. Men de andre blånissene advarer mot hornet. Det ble gjemt bort fordi det også kan blåse kaldt vær og påkalle den fryktelige blåstormen. Sist det ble brukt, var resultatet katastrofalt for blånissene. Fjellrose og Dreng trosser advarslene og legger ut på en eventyrlig jakt etter hornet. På ferden møter de både rare skapninger og komiske husfolk. Men burde de ha hørt på advarslene ...?

Blåfjell 2 - Jakten På Det Magiske Horn er et spektakulært eventyr for hele familien. Filmen er Norges første helaftens kinofilm i 3D. I rollene møter vi blant andre Ane Viola Andreassen Semb, Johan Tinus Austad Lindgren, Per Christian Ellefsen, Toralv Maurstad, Elsa Lystad, Robert Skjærstad og Hilde Lyrån. Regien er ved den rutinerte regissøren Arne Lindtner Næss, mannen bak alle seks Olsenbanden Jr.-filmene, SOS Svartskjær og Venner For Livet.

Video
Produktfakta
Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familie, Jul
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 25 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Arne Lindtner Næss Skuespillere Ane Viola Semb, Elsa Lystad, Johan Tinus Austad Lindgren, Per Christian Ellefsen, Toralv Maurstad
Bestillingsnummer 76NSD8800353 Serie Blåfjell, Norske Filmklassikere

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende