Blue Bloods - Sesong 2 (DVD)

103,20 10320 Veil. pris 129,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager

Det er ikke en god idé å ta med arbeid hjem, men for politimester Frank Reagan (Tom Selleck), er det bare ikke mulig. Bli med Reagan-familien i den andre sesongen av Blue Bloods, med 22 episoder fulle av intense drama.

Eldste sønn Danny (Donnie Wahlberg) er en suspendert detektiv når han skyter en betjent som ikke er på vakt, og må senere stå imot sin egen søster, assisterende statsadvokat, Erin (Bridget Moynahan), under en rettssak. Franks yngste sønn Jamies (Will Estes) første sak involverer den kriminelle Cavazerre-familien. Og Frank står overfor en krise av samvittighet når Erin gjenåpner saken til en dømt voldtektsmann han arrestert 18 år tidligere, og bruker DNA-bevis for å bevise at han var uskyldig. Men hver søndag samles familien til middag med Frank tidligere politimester far Henry (Len Cariou) og barnebarna, der båndene til familie viser seg å være sterkere enn noe annet.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 6 Spilletid 14 timer 51 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Amy Carlson, Bridget Moynahan, Donnie Wahlberg, Len Cariou, Tom Selleck, Will Estes Bestillingsnummer FP90158280
Serie Blue Bloods

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i