Bobby (DVD - SONE 1)

103,20 10320 Veil. pris 129,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Det er valgdagen den 6.juni, 1968. Det er forandring og opprør i luften. Robert Kennedy stiller som demokratenes presidentkandidat og skal holde en viktig mottakelse på The Ambassador Hotel. Personalet og gjestene står på hodet for denne store begivenheten, og vi følger 22 personer som alle befinner seg på hotellet denne dagen: Den utro direktøren (W. H. Macy), den pensjonerte portieren (A. Hopkins) som ikke klarer å forlate jobben, to unge som skal gifte seg for at han skal unngå å bli sendt til Vietnam (L. Lohan og E. Wood), en alkoholisert nattklubbsangerinne (D. Moore) og to unge kampanjemedarbeidere som opplever sin første syretrip.

22 mennesker som får sine liv dypt berørt da Kennedy brutalt blir skutt ned på hotellet. Filmen fokuserer på forholdet mellom kjønnene, mellom raser og de sosiale forskjeller som utgjør selve fundamentet for menneskeheten. Vi får beskue hvordan disse alminnelige menneskenes liv kan endre seg radikalt i løpet av et øyeblikk, under en av de mest betydningsfulle hendelsene i amerikansk historie.

Bonusmateriale

  • Making Of An American Epic

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 1 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 52 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Emilio Estevez Skuespillere Anthony Hopkins, Demi Moore, Elijah Wood, Heather Graham, Helen Hunt, Laurence Fishburne, Lindsay Lohan, Sharon Stone, William H. Macy
Bestillingsnummer WENC79932DVD

Anmeldelser