Bobby Bland - Live From Beale Street (DVD - SONE 1)

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. When You're Love is Not Around
  2. That's the Way Love is
  3. Love of Mine
  4. As soon as the Weather Breaks
  5. Further on Up the Road
  6. I Pity the Fool
  7. Ain't no Sunshine When She's Gone
  8. St. James Infirmary
  9. I'll Take Care of You
  10. You've Got to Hurt Before You Heal
  11. Sunday Mornin' Love
  12. If You're Gonna Walk on My Love
  13. Stormy Monday ( with Johnnie Taylor and Bobby Rush)
  14. Double Trouble
  15. She's Puttin Somethin in My Food
  16. Members Only
  17. 24 Hours of the Day (special guest artists: Johnnie Taylor and Bobby Rush)


Produksjonsår 1997 Format DVD
Sone Sone 1 Sjanger Musikk
Antall disker 1 Spilletid 1 timer
Aldersgrense Ingen Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk)
Bildeformater Fullscreen 4:3 Regissør Bobby Bland
Skuespillere Bobby Bland Artist Bobby Bland
Bestillingsnummer MAL9036DVD